Tuesday, December 21, 2010

Bacaan Al Quran Yang Sangat Merdu


kat mana ni ye ? ni kalau dia jadi imam aku solat ni , mau berjurai-jurai gak airmata aku . sedappppnyaaaaa suaraaaa . nama dia HASSAN BIN ABDULLAH AL AWADH . takdak ke budak2 kat malaysia yang boleh baca cemni ? mesti ada punya . tersorok kat mana-mana la tu . main ciku cak * .


huu huu (duduk sambil kutil2 jari) , terasa insap lak . nak tengok komen orang , TEKAN SINI SEKUAT HATI .  KAT MANA SAYA BOLEH DOWNLOADDDDDDD WAHAI PAKCIK YOUTUBEEEEEE !!!!!!!! 

6 comments:

alinac lover said...

:)

Adinda Amy Sensei said...

salam...

memang sangat merdu suara bacaannya...

kay_are said...

download youtube masuk je url dalam keepvid pastu tekan button download..

Nadhirah said...

alinac lover : ^.^

Nadhirah said...

Adinda Amy Sensei : Kan ^.^

Nadhirah said...

kay_are : Kena download Java dulu. Haritu dah terkena virus, tak berani dah.